Bronsvast Projectontwikkeling realiseert sinds 2011 bouwprojecten en adviseert bedrijven en particulieren hierbij.

Deze activiteiten vinden plaats in eigen beheer, of in samenwerking met opdrachtgevers (gemeenten, bedrijven, particulieren). Tevens behoort het in kaart brengen van ontwikkelpotentie tot de basiswerkzaamheden van Bronsvast. Dat lijkt tegenwoordig een uitdaging, echter met marktanalyses en betrouwbare bouwpartners zijn er voldoende kansen en mogelijkheden.

Of het nu gaat om het bouwen van een enkele woning of tot het herbestemmen van bedrijfsterreinen en/of gebouwen, Bronsvast is hierin gespecialiseerd. Zo ook in de ontwikkeling van nieuwe bestemmingsplannen of het invullen van een centrumlocatie. De ontwikkelingen vinden vrijwel altijd plaats in nauwe samenwerking met grondeigenaren, gemeenten, architecten en/of aannemers.

Adviseur en tevens directeur/eigenaar van Bronsvast is de heer Joost Bronsvoord. In 2003 rondde hij succesvol de studie Bouwmanagement af aan de Saxion Hogeschool in Enschede. Vervolgens werkte Joost Bronvoord enkele jaren bij verschillende ondernemingen en deed hij veel praktijkervaring op in de vastgoedsector.

 "Ik vertel daar graag meer over! Neem gerust contact met me op voor een nadere kennismaking of voor meer informatie: 0570 745555."